Steamed Green Choy Dumplings

De Cheeky Choy voegt een subtiele knapperigheid en licht mosterdachtige frisheid toe, perfect in contrast met de hartige paddenstoelenvulling. Ideaal voor een verfijnde Aziatisch-geïnspireerde amuse of voorgerecht!

Ingrediënten

  • Wontondeeg
  • Cheeky Choy
  • Shiitake paddenstoelen
  • Gember
  • Knoflook
  • Sojasaus
  • Sesamolie
  • Rijstazijn
  • Chili-olie
  • Zout
  • Peper

Bereidingswijze

  1. Hak de shiitake paddenstoelen fijn en bak ze met gember en knoflook tot ze zacht zijn.
  2. Meng de gebakken paddenstoelen met Cheeky Choy en breng op smaak met sojasaus en sesamolie.
  3. Schep een klein beetje van het mengsel in het midden van elk wontonvel en vouw deze tot dumplings.
  4. Stoom of kook de dumplings tot ze zacht en gaar zijn, ongeveer 5-7 minuten.

Finishing Touch

Meng sojasaus, rijstazijn, sesamolie en een vleugje chili-olie tot een pittige, smaakvolle dipsaus. Serveer de dumplings op een bord, garneer met extra Cheeky Choy en een drupje chili-olie voor een vleugje hitte. Dip in de gember-sojasaus voor een perfecte balans van umami en frisse groente.

Heerlijk gerecht met onze Cheeky Choy microgroenten