Spicy Mustard Scallop Ceviche!

Perfect als lichte lunch of elegante amuse vol textuur en frisheid.

Ingrediënten

  • Verse sint-jakobsschelpen
  • Limoen
  • Sinaasappel
  • Jalapeño
  • Sjalot
  • Mighty Mustard
  • Zout
  • Olijfolie

Bereidingswijze

  1. Snijd de sint-jakobsschelpen in dunne plakjes.
  2. Marineer in een mix van limoensap, sinaasappelsap, fijngehakte jalapeño en sjalot.
  3. Laat 15 minuten in de koelkast staan.
  4. Besprenkel met olijfolie, voeg een snufje zout toe, en garneer royaal met Mighty Mustard voor een knapperige en peperige bite.

Finishing Touch

Besprenkel met olijfolie, voeg een snufje zout toe, en garneer royaal met onze pittige Mighty Mustard voor een knapperige en peperige bite.

Heerlijk gerecht met onze Mighty Mustard microgroenten