Borage and Lemon Fettuccine

De frisse, subtiel komkommerachtige smaak van borage past perfect bij de citroen en maakt dit gerecht een zomerse, lichte pasta vol smaak!

Ingrediënten

  • Verse fettuccine
  • Bold Borage
  • Citroen
  • Knoflook
  • Parmezaanse kaas
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper

Bereidingswijze

  1. Kook de fettuccine volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit ondertussen olijfolie in een pan en bak de fijngehakte knoflook tot deze geurig is.
  3. Voeg citroensap en citroenschil toe voor een frisse smaak.

Finishing Touch

Meng de gekookte fettuccine met de knoflook-citroensaus en roer de Bold Borage erdoorheen. Garneer met vers geraspte Parmezaanse kaas en een extra handje Bold Borage voor een lichte komkommersmaak en knapperige textuur.

Heerlijk gerecht met onze Bold Borage microgroenten